معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
باقلا قاتق (باقلا قاتوق) در شمار غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است. شما می توانید به راحتی و با مواد اولیه کم این خورش مقوی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. جالب است بدانید که در تهیه این خورش از لوبیای مخصوص شمال یعنی لوبیای کشاورزی یا لوبیا رشتی که در زبان محلی به آن پاچ باقلا می گویند، استفاده می شود و باقلا در آن وجود ندارد.
لوبیا کشاورزی (باقلا شمالی): 300 گرم
شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 4 حبه
روغن: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
آب: 2 یا 3 لیوان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
چنانچه دوست داشته باشید می توانید به خورش خود مقداری گوشت مرغ یا اردک هم اضافه کنید.
1- ابتدا لوبیاها را پوست می کنیم و آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم.
2- سیر رنده شده را در روغن تفت دهید، البته مراقب باشید سیرها نسوزد. (اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید از مقدار بیشتری سیر استفاده کنید).
3- در این مرحله لوبیاها، شوید و زردچوبه را به سیر اضافه کنید و همگی را با هم به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
4- پس از آن آب را به مواد اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا آب همراه مواد به جوش بیاید پس از آن شعله را کم کنید تا مواد در حرارت ملایم پخته شوند.
5- بعد حدود نیم ساعت لوبیای کشاورزی پخته می شود. زمانی که احساس کردید آب خورش به مقدار دلخواهتان رسیده نمک و فلفل را همراه تخم مرغ ها به خورش اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید تخم مرغ ها را هم نزنید تا خورش شکل زیباتری داشته باشد. اجازه دهید خورش کمی روی حرارت ملایم پخته شود سپس خورش آماده است که می توانید همراه برنج سرو کنید.
* لوبیاها را به مدت 4 تا 5 ساعت در آب خیس کنید و هر دو ساعت آب آن را عوض کنید.
* به جای آب می توانید از آب مرغ در تهیه خورش استفاده کنید.
* اگر لوبیا کشاورزی در دسترس نیست می توانید از باقلای تازه استفاده کنید.
* درصورتی که به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده کنید خورش طعم بهتری می گیرد.
بیشتر ببینید:
* چه طور باباغنوش (باباغنوج) درست کنم؟
* چه طور ژله هندوانه درست کنم؟