معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
به 3 کیلو
شکر 2.5 کیلو
آبلیمو ترش نصف فنجان
هل 1 قاشق سوپخوری
میوه به را تازه از بازار خریداری کنید. آن ها را به خوبی بشویید و میوه را به چهار قسمت تقسیم کنید. بعد از خارج کردن تخم های داخل آن و قسمت سفت وسط به، هر کدام از قسمت ها را در قطعات دلخواه کوچکتر می کنیم. (می توانید برای تهیه این مربا، به را با پوست استفاده کنید). معمولا قطعات به را به شکل پر پرتقال قطعه قطعه می کنیم. می توانید شستن قطعات به را در این مرحله هم انجام دهید.
بهتر است برای پختن مربای به، یک ظرفی مس سفید، انتخاب کنید زیرا تنها در این صورت است که یک مربای خوشرنگ خواهید داشت. به ها را داخل ظرف بریزید و روی آن ها آب ریخته به طوری که روی قطعات به را کامل بپوشاند. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم. پس از اینکه به ها نیم پز شدند، شکر را به آن ها اضافه کنید در صورت تمایل هل را در این مرحله به مواد مربا اضافه کرده و دوباره در ظرف را ببندید.
اجازه دهید مربا سه تا چهار ساعت با همان حرارت ملایم بجوشد. باید به مرحله ای برسد که رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن هم نسبتا غلیظ شود. اگر شربت مربا رقیق بود، در ظرف را بردارید و حرارت را کمی بیشتر کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و شربت مربا به قوام مناسبی برسد. حال، آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و بعد از چند جوش، ظرف را از روی گاز بر می داریم.
اگر دوست داشته باشید تا رنگ مربای شما عنابی باشد، می توانید بعد از برداشتن ظرف از روی حرارت، مربا را دم کنید تا رنگ آن بهتر شود.
توجه کنید که برای خوشرنگ تر شدن مربا، بایستی در حین پخت حرارت ملایم و در ظرف بسته باشد.
بیشتر ببینید:
* چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
* چه طور باباغنوش (باباغنوج) درست کنم؟
سلام و عرض ادب. خیلی ممنون از اموزشتون واقعا کمکم کرد