معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
بابا غنوج یا بابا گانوش یکی از پیش غذاهای معروف خاورمیانه است. اگر به این غذا کشک اضافه شود به متبّل هم معروف هست. بادمجان کبابی و ارده مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا هستند.
بادمجان کبابی: 3 عدد
سیر: 1 تا 2 حبه
آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
ارده بدون شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
جعفری تازه و خرد شده: به مقدار دلخواه
خب همان طور که گفتیم بادمجان کبابی ماده اصلی بابا غنوج است. برای کباب کردن بادمجان از فر، گاز یا منقل استفاده کنید. هم چنین ابتدا روی پوست بادمجان با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و آن ها را با پوست روی گاز قرار دهید و به طور مرتب آن ها را زیر و رو کنید. اگر روی گاز کبابی می کنید بادمجان ها را روی شعله پخش کن قرار دهید. اگر از فر استفاده کردید، بادمجان ها را روی توری بگذارید تا آب بادمجان ها گرفته شود. توجه کنید که چنانچه طعم بادمجان کبابی را نمی پسندید می توانید آن ها را بپزید. برای پختن بادمجان ها، آن ها را در فویل جدا جدا بپیچید و سپس در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت روی شعله ملایم بپزد. اگر با زدن چنگال احساس کردید بادمجان ها پخته شده اند، آن ها را از آب جوش خارج کنید.
بادمجان کبابی را همراه سیر و جعفری در میکسر به خوبی با هم مخلوط کنید.
در ظرفی ارده، آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس بادمجان ها را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.
برای تزیین بابا غنوج می توانید از گوجه فرنگی و سبزیجات استفاده کنید.
اگر مایل بودید می توانید بابا غنوج را به تنهایی یا با نان سرو کنید. سرو معمول این پیش غذا همراه نان پیتا است.
* در صورت تمایل می توانید مقداری کشک به مواد باباغنوج اضافه کنید.
* ارده ی باباغنوج حتما باید بدون شکر باشد.
* می توانید به مواد بابا غنوج، رب انار هم اضافه کنید. البته دانه های انار تازه هم به این غذا طعم لذیذی می بخشند.
* برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجان های کبابی، آن ها را در یک ظرف آب سرد به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس پوست بادمجان ها را بکنید.
* اضافه کردن فلفل پاپریکا و زیره سبز به مواد بابا غنوج، آن را خوش طعم می کند.
* میزان فلفل، روغن زیتون و ارده بستگی به ذائقه شما دارد.
* می توانید ماست چکیده هم به مواد بابا غنوچ اضافه کنید که این غذا را لطیف و لذیذ می کند.
* برخی در تهیه بابا غنوج از پودر کاکائو استفاده می کنند. شما هم می توانید یک قاشق چایخوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
سایر مطالب آشپزی: