معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
فروشگاه اینترنتی دیجی کالا - Digikala
آموزشگاه رانندگی معراج مشهد
شهر کتاب مشهد
آموزشگاه رانندگی مهزیار
آموزشگاه رانندگی ارشاد
معماری منظر تک باغ
کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی مینوسا
در این آموزش قصد داریم شما را با شیوه تهیه هندوانه پر شده با ژله آشنا کنیم.
بهتر است برای این نوع از دستورالعمل تهیه ژله، از یک هندوانه کوچک استفاده کنید تا با یک بسته ژله هم پر شود، اگر از هندوانه بزرگتری استفاده کردید به تعداد بیشتری بسته ژله نیاز خواهید داشت.
این شما و این آموزش هندوانه ژله ای با تزیین چیپس شکلات
طرز تهیه ژله هندوانه
مواد لازم:
هندوانه کوچک: یک عدد
ژله قرمز (توت فرنگی): یک بسته
ژلاتین بدون چربی: 3 بسته
آب جوش: 2 فنجان
چیپس شکلات: به مقدار لازم
1- با استفاده از یک چاقوی تیز، هندوانه را از نیمه برش دهید و گوشت قرمز میوه را از آن خارج کنید، به طوری که فقط سفیدی پوست آن باقی بماند.
2- در یک کاسه متوسط، ژله و ژلاتین را با آب جوش ترکیب کرده و هم بزنید. هم زدن را تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط شوند ادامه دهید.
3- ژله را داخل پوست هندوانه بریزید و اجازه دهید به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال ببندد.
4- با کمک یک چاقوی تیز، شکافی در هندوانه ایجاد کنید و با استفاده از یک نی، چیپس های شکلات را داخل هندوانه فرو کنید.
5- پس از آماده شدن آن را برش دهید و سرو کنید.
6- بهتر است ژله را در یخچال نگداری کنید.
* شما می توانید چیپس های شکلات را در مایع ژله ریخته و سپس تمام مواد را داخل هندوانه بریزید.
* می توانید از لیمو ترش با اندازه بزرگ هم به عنوان ظرف ژله خود استفاده کنید. در این حالت ابتدا لیمو را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و سپس گوشت میوه را از پوست جدا می کنید. در انتها مایع ژله را داخل پوست لیمو می ریزید.
پس از قرار دادن در یخچال و بستن ژله می توانید هر نیمه لیمو را دوباره از وسط به دو قسمت برش دهید.
* برای سرو ژله هندوانه ای، می توانید آن را به صورت قاچ قاچ برش دهید و یا برش های مثلثی کوچک برای هر قاچ.
مطالب مرتبط:
عالی بود مطلب ممنون ازشما:)