معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
تخم مرغ یکی از غذاهای کامل و پرخاصیت محسوب می شود. تخم مرغ را به شیوه های مختلفی می توانید طبخ کنید: نیمرو، عسلی و پخته. تخم مرغ پخته نسبت به حالت های دیگر خواصش کامل است و هم کلسترول کمتری دارد؛ اما متاسفانه گاهی در ترغیب بچه ها به خوردن آن به دردسر می خوریم. در این مطلب قصد داریم چند نمونه از تزیین های تخم مرغ را با شما به اشتراک بگذاریم تا با این شیوه بچه ها با میل بیشتری این غذا را نوش جان کنند. با ما همراه باشید.
پس از پختن و پوست کندن تخم مرغ، با کمک هویج کلاه مرغ و با سیاه دانه چشم هایش را تزیین کنید.
تخم مرغ ها را بپزید و پوست بکنید. شیاری روی تخم مرغ ایجاد کنید. چند حلقه از تربچه جدا کنید و به عنوان گوش های موش در شیارهای ایجاد شده روی سفیده قرار دهید. از پوست تربچه به صورت نواری مقداری پوست بکنید و به جای دم موش استفاده کنید.
در این حالت ابتدا تخم مرغ پخته و پوست کنده شده را از وسط نصف کنید و از همان حلقه های تربچه برای گوش ها استفاده کنید. برای دم موش می توانید ساقه یک سبزی مثل شوید یا گشنیز را به کار ببرید.
با کمک هویج تاج و نوک مرغ و جوجه ها را درست کنید. این بار برای جوجه ها فقط از یک نیمه سفیده برش داده شده استفاده کنید.