معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
بیمارستان و زایشگاه جوادالائمه (ع)
شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع)
بیمارستان مهرگان مشهد
کلینیک دندانپزشکی فارابی مشهد
دکتر زهرا فاضل متخصص پوست ، مو و زیبایی
معماری منظر تک باغ
کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی مینوسا
بینایی قطعا نعمت بزرگی است، اما بسیاری از ما از این موهبت ارزشمند غافل هستیم. چشمان ما روزانه در معرض فشارهای گوناگونی قرار می گیرند. تعداد زیادی از ما هر روز به مدت 8 تا 9 ساعت با کامپیوتر کار میکنیم و نکته بدتر این است که هنگام استراحت هم یا در حال تماشای تلویزیون هستیم و یا با موبایل کار می کنیم.
نتیجه تمام فشارهای دنیای دیجیتال، سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر (CVS) است؛ که در حدود 60 میلیون نفر در دنیا را درگیر کرده است. در واقع زمانی که به دلیل استفاده طولانی مدت از کامپیوتر دچار مشکلات بینایی می شوید، سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر مطرح می شود.
این سندرم به علت فشار دیجیتالی به چشم روی می دهد و به گفته پژوهشگران 50 تا 90 درصد کسانی که با کامپیوتر کار می کنند حداقل یک یا دو علامت از این سندرم را دارند. باید توجه کنید که چنانچه فشارهای چشم ها ادامه پیدا کنند و نتوانیم به درستی از آن ها مراقبت کنیم عوارض و بیماری های چشمی سراغمان خواهند آمد.
متاسفانه تنها بزرگسالان درگیر این سندرم نمی شوند و بچه هایی که ساعت ها به مانیتور خیره می شوند هم دچار این عارضه می گردند.
بیشتر افراد در محل کار خود دچار آسیبهای حرکتی (تکرار شونده) می شوند که سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر هم یکی از آن هاست و به سبب حرکت مکرر چشم در یک جهت برای مدت طولانی به وجود میآید.
در حقیقت با نگاه کردن مداوم شما به کامپیوتر، چشمها وادار به تمرکز و تکرار این تمرکز کردن هستند و باید نسبت به تصاویر مدام در حال تغییر روی اسکرین کامپیوتر نیز واکنش نشان دهند. در نتیجه عضلات چشمها کار و تلاش زیادی انجام می دهند.
نشانه های سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر چیست؟
بعد از تشخیص سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر توسط پزشک، بایستی برای جلوگیری از آسیب بیشتر به بینایی، نزد چشم پزشک چکاپهای منظم داشته باشید. ممکن است پزشک برای شما با توجه به نیازتان عینک یا لنزهای تماسی تجویز کند.
سندرم بینایی ناشی از کامپیوتر یک عارضهی موقتی بوده و دایمی نیست که پس از چند دقیقه چند روز بهبود پیدا می کند. هرچند باید نشانه ها را جدی بگیرید و درمان را شروع کنید.
برای آرام کردن چشمها، هر بیست دقیقه به آنها استراحت دهید و به دور دست نگاه کنید. دیگر اینکه میتوانید چند ثانیه، انتهای کف دستهایتان را روی چشمهایتان قرار دهید.
منبع: برترین ها