رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
فروشگاه اینترنتی دیجی کالا - Digikala
آموزشگاه رانندگی معراج مشهد
شهر کتاب مشهد
آموزشگاه رانندگی مهزیار
آموزشگاه رانندگی ارشاد
حمل تخصصی یخچال ساید-اسباب کشی حرفه ای(پارسی بار)
بنیاد دیابت بوعلی
از مهم ترین خواسته های انسان از زمان آفرینشش تاکنون رسیدن به آرامش بوده است. از همین رو بسیاری از اکتشافات و تلاش های علمی جهت به ارمغان آوردن آرامش برای انسان بوده است.
زندگی انسان معاصر با وجود بهره مندی از امکانات و پیشرفت های بسیار که همگی برای آسان تر نمودن زندگی وی بوده، با مشکلات متعددی از جمله زندگی ماشینی و به دنبال آن بروز انواع تعارضات و اختلالات روانی روبه رو شده است.
انسان پیش از زندگی شهری امروز، به علت زیست روستایی پیوند عمیقی با طبیعت داشت و از بسیاری از بیماری های درنتیجهی زندگی شهری و صنعتی دور بود. به همین دلیل بسیاری از کارشناسان برای حل این ناراحتی ها بازگشت دوباره به طبیعت را پیشنهاد می کنند.
در ادامه مطلب با مهم ترین دلایل توصیه کارشناسان به ارتباط با طبیعت آشنا می شوید:
1. همان طور که می دانید طبیعت مادر انسان است، آدمی در پناه طبیعت رشد می کند و به آرامش می رسد. هم زیستی با طبیعت است که موجب تقویت روحیه ی نشاط، شادی و ایجاد آرامش عمیق درونی در افراد می شود.
2. حضور در طبیعت و بهره مندی از جذابیت های آن تمدد اعصاب، رفع خستگی های جسمی و روانی و افزایش طول عمر را به دنبال دارد.
3. بر اساس نتایج تحقیقات پژوهشگران رفتارشناسی آمريکا، خریدن گل، کاشتن گل و نگاه کردن به آن حس مثبت اندیشی را در انسان تقویت می کند و سبب دوری او از غم و اندوه می گردد.
4. طبیعت گردی همراه خانواده و دوستان، به میزان چشمگیری افکار و رفتارهای انسان را متعادل می نماید و اتصالات مثبت عصبی مثبت را در مغز شکل می دهد.
5. در رشته پزشکی طبیعت درمانی برای درمان بسیاری از بیماری ها، درمان های طبيعی مثل: نور خورشید، هوا، آب، خاک، سنگ را پیشنهاد می شود. به اعتقاد طبیعت درمان گرها عامل اصلی بسياری از بیماری ها و ناراحتی ها ذهن آشفته بیمار است و عناصر و نیروهای موجود در طبیعت بهترین روش برای رها شدن حافظه از فشارهای روانی، اصلاح زندگی و بازگردانیدن بدن، به وضعیت طبيعی آن است.
6. درس گرفتن از طبیعت به شما کمک می کند در حال زندگی کنید. جنگلی را تصور کنید که اجزا و اعضای آن از تغییر شکل نمی هراسند. تا زمانی که کودکند کودکانه رفتار می کنند، در جوانی با جوانی شان سر می کنند و در هنگام کهنسالی آن را می پذیرند و در برابر تغییرات مقاومت نمی کنند. درخت پیر برای بازگشت به دوران جوانی تلاش نمی کند و درخت جوان از پیر شدن نمی ترسد، زیرا این ترس آن ها را از آن بودن حقیقی جدا می سازد.
7. ما از طبیعت کار تیمی را می آموزیم. در طبیعت هرچیز به درستی سر جای خود قرار گرفته است و برای رشد و کمال هر کدام از اعضا همکاری تیم در کار است. درختی را در نظر بگیرید که رشد می کند و به ثمر می رسد اما اجزای دیگری چون نور، هوا، خاک، آب و... برای این هدف، با یکدیگر همکاری داشتند.
8. درس بزرگ طبیعت این است که حال خوب تمامی ما در گرو درک و همکاری متقابل با یکایک اجزای طبیعت است، آنچه که در جوامع انسانی و شهری امروز رو به فراموشی است.
1. با یک پیاده روی کوتاه شروع کنید، این کار برای آرام سازی ذهن شما عالی است.
2. این روزها در هر محله ای یک پارک وجود دارد، برای گردش در پارک سعی کنید خانواده را همراه خود ببرید اما اگر میسر نشد تنها به پارک سر بزنید و از آن لذت ببرید.
3. برای خودتان یک باغچه کوچک درست کنید. رسيدگی به یک باغچه و حتی گلدانی کوچک برای آرام کردن شما بسیار موثر است.
4. زمانی را به تماشای حیوانات اختصاص دهید. پژوهش ها نشان می دهند کسانی که پس از عمل جراحی با حیوانات ارتباط داشته اند سریعتر بهبود یافته اند. می توانید حرکات یک گربه را زیر نظر بگیرید، به باغ وحش بروید، اسب ها را تماشا کنید و…
5. برای تمرکز بیشتر در طبیعت از حواس خود کمک بگیرید تا ذهن، شما را جای دیگری نبرد. مثلا در کنار دریا با کمک حس شنوایی خود صدای امواج، با کمک حس لامسه روی و قدم زدن روی ماسه های نرم ساحل و با حس بینایی به تفاوت ظریف موج ها دقت کنید در این صورت اتصال خود با طبیعت را حفظ کرده اید. تمرکز بر طبیعت و اجزای آن حال تان را تازه نگه می دارد.
6. در زمان حضور در طبیعت، واقعا آن جا باشید تا دستان قدرتمند طبیعت، روان شما را بازسازی نماید.
خلاصه آن که پناه بردن به طبیعت می تواند آرامش گم شده را به فرد بازگرداند. مطالعه ای جدید نشان داده که برای بهره مند شدن از فواید طبیعت کافی است در هفته تنها 2 ساعت برای آن زمان اختصاص دهید.
منبع: بیتوته