معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
برخی از غذاهایی که ما روزانه مصرف می کنیم فرآیندی را در بدن ایجاد می کنند که به مرور مرگ سلول های بدن را منجر می شوند. عوارض مصرف این مواد غذایی بیماری های قلبی، چاقی، فشارخون بالا، کلسترول بالا، آلزایمر، دیابت و حتی سرطان می باشد. هم چنین اضطراب و افسردگی نیز نتیجه استفاده از این غذاهاست. بنابراین با شناخت آن ها می توانید رژیم غذایی خود را اصلاح نموده و مصرف آن ها را محدود نمایید.
اولین نتیجه استفاده از شکر افزایش میزان قند خون و ایجاد چربی است که به مرور سبب ابتلا به بیماری قلبی می شود. برای اینکه به دیابت، سرطان، چاقی، بیماریهای قلبی و خیلی بیماریهای دیگر دچار نشوید مصرف قند را بسیار محدود کنید و به جای قند و شکر از میوه خشک یا عسل استفاده کنید.
یکی دیگر از ناسالمترین مواد خوراکی روی زمین مارگارین است. این ماده غذایی با روغنهای نباتی هیدروژنه ساخته می شود و حاوی چربی ترانس است که میتواند به قلب، رگهای خونی و سطح کلسترول شما آسیب برساند.
هر ماده غذایی که سرخ شود به ویژه چیپس حاوی ماده خطرناکی به نام آکریلآمید است. آکریلامید خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پستان، پروستات و رکتوم را افزایش میدهد. به جای سرخ کردن سیب زمینی، روی آن را با روغن زیتون و کمی نمک بپوشانید و در فر قرار دهید.
شاید باورش برایتان سخت باشد اما محصولات لبنی هم در لیست خوراکی های آسیب زای تدریجی بدن قرار می گیرند. لبنیات باعث جذب کم مواد مغذی و ابتلا به میگرن، التهاب مفاصل، سرطان، آلرژی و آسم می گردند. می توانید به جای شیر گاو از شیر نارگیل یا بادام استفاده کنید.
به شکلات های انرژی زا بمب مخفیانه هم می گویند. بیشتر ورزشکاران از این ماده خوراکی برای تولید سریع انرژی استفاده می کنند؛ اما چون این خوراکی مقادیر زیادی قند، شربت ذرت فروکتوز بالا، نگهدارندهها و حتی چربی ترنس داراست، مصرف آن را باید محدود کرد.
غلات بسته بندی شده به علت داشتن قند، رنگ مصنوعی، نگهدارندهها، محصولات GMO ارزش غذایی ندارند به علاوه اغلب مواد مغذی آن ها قبل از پردازش از بین میرود.
مصرف زیاد نمک، احتمال ابتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی عروقی را افزایش میدهد، میزان استاندارد مصرف سدیم، 3.75 گرم در روز است.
گندم منبع کربوهیدرات است که در مدتی کوتاه قند خون را افزایش میدهد. در نتیجه انسولین بیشتری تولید می شود که با گذشت زمان و افزایش فعالیت لوزالمعده، بدن به انسولین مقاوم میشود و در نتیجه زمینه برای ابتلا به دیابت افزایش مییابد. علاوه بر این قند خون بالا ترکیباتی را تولید می کند که روند پیری و چین و چروک پوست را سرعت می بخشد.
در اطراف خود چند نفر را می شناسید که فست فود دوست نداشته باشند؟ احتمالا بسیار بسیار اندک. بهتر است به همه آن ها اطلاع دهید که دلیل اصلی طعم خوب و خوشمزه فست فود؛ چربی ترانس، قند، نمک، مواد نگهدارنده، افزودنیها، رنگها و سایر مواد شیمیایی است همان های که به آرامی شما را میکشند. چراکه این خوراکی خوشمزه خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی عروقی، سرطان، اختلالات رفتاری، افزایش وزن، اختلالات متابولیکی و غیره را افزایش می دهد.
بسیاری از آب میوههای تجاری شامل شکر، رنگ، نگهدارندهها و اسانس میوه و نه خود آن هستند، هم چنین طی پاستوریزاسیون ممکن است مواد مغذی خود را از دست داده باشند.
بسیاری از شیرین کنندهها بدتر از شکر هستند، این مواد مثل آسپارتام، نوتام، پتاسیم، آتیسولفام و غیره با وجود اینکه کالری کمتری دارند، اما احتمال ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و سندرم متابولیک را بالا می برند. توجه کنید که اغلب آدامسهای بدون قند حاوی آسپارتام هستند که خطرناک ترین ماده در جهان است. برای بهره مندی از طعم شیرین جایگزینهای سالمی چون عسل، شربت افرا و شربت آگاو را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
امروزه روغن نباتی بخشی از ترکیب غذاهای ماست، اما برخی از این روغن از لحاظ ژنتیکی دستکاری می شوند و اثرات درازمدت آنها مخرب است. به علاوه، روغنهای نباتی چربیهای خطرناکی دارند که منجر به بیماریهای قلبی عروقی، چاقی، سرطان و آلزایمر می شوند. بهتر است به جای روغن نباتی از روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن آووکادو استفاده کنید.
از بدترین دشمنان سلامتی شما نوشیدنیهای گازدار هستند که بر پوست، سطح قند خون، هورمونها و سلامت روان اثر مخربی میگذارند.
نوشیدنیهای گازدار منبع قند، مواد افزودنی نگهدارنده و رنگهای خوراکی هستند، بهتر است بدانید که نوع بدون قند آنها هم بهتر از نوع دارای قند آنها نیست.
تمامی سس های سالاد حاوی مقدار زیادی شکر، رنگ مصنوعی و شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند. بهترین کار این است که سالاد خود را با آب لیمو، سرکه سیب، سرکه بالزامیک و روغن زیتون سرو نمایید.
شاید اغلب ما یکی از وسوسه انگیزترین بوهای خوراکی را بوی کباب بدانیم؛ اما همین فرآیند کباب کردن مواد شیمیایی خاصی را وارد گوشت می کند که سبب افزایش ابتلا به سرطان پانکراس و سرطان پستان می گردند. بنابراین بایستی مصرف کباب را کاهش دهید، هم چنین برای کم کردن اثر سرطان زایی کباب کردن همبرگر، به آن رزماری اضافه کنید.
به علت اینکه آرد سفید و تصفیه شده فیبرهای غذایی، مواد معدنی و ویتامینهای خود را از دست می دهد، نانی که از این آرد درست شود برای سلامتی مضر است. در واقع نان سفیدی که ما مصرف میکنیم، ترکیبی از غلات و مواد شیمیایی است و مصرف آن خطر ابتلا به افزایش وزن، آسیب تیروئید و آسیب اندام را بیشتر می کند.
رب گوجه کنسروی ظاهری بی خطر اما در اصل یک قاتل با چهره مبدل است، چراکه منبع پنهان بوده و می تواند خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری قلبی و حتی پوسیدگی دندان را افزایش دهد. به جای رب گوجه فرنگی کنسروی، گوجه فرنگی تازه را با ادویهجات دلخواه و بدون اضافه کردن شکر یا نمک پوره کرده و یا رب خانگی درست کنید.
انواع سوسیسهای دودی و هات داگ مقدار زیادی مواد نگهدارنده دارند. جالب است بدانید که پزشکان اثر منفی مصرف هات داگ را با کشیدن سیگار مقایسه میکنند. سوسیس با داشتن مقادیر زیادی سدیم خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
به علت اینکه کالباس، سالامی، ژامبون، بولونیا و غیره سرشار از سدیم، نیترات، مواد نگهدارنده و افزودنی هستند، خطر ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت و حتی مشکلات رفتاری و یادگیری در کودکان در نتیجه مصرف این نوع مواد غذایی بیشتر می گردد.
منبع: yjc.ir