معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
شما تا چه حد زودرنج و دل نازک هستید؟ آیا فکر میکنید دیگران نمی خواهند شما به موفقیت برسید؟ تصور می کنید تمام آدم های اطراف شما، با شما بد هستند یا بدخواه شما هستند؟ فکر می کنید چشم انتظار شکست شما هستند؟ اگر پاسخ شما به این سوالات مثبت است و در بیشتر روزهای سال چنین تصوراتی دارید و آن ها را قبول دارید، نشان می دهد که یک فرد بسیار زودرنج و دل نازک و البته بسیارحساس هستید. اگر خودتان این ویژگی را ندارید اما از نزدیکان و دوستان شما کسی چنین صفتی دارد بهتر است این مطلب را دنبال کنید.
چنین افرادی هرگز دست به انجام هیچ کاری نمیزنند، هیچ تلاش جدی در زندگی خود نمی کنند. این اولین آسیب زودرنج و دل نازک بودن است. تلاش نکردن آن ها به این سبب است که اغلب از خود می پرسند وقتی همه در برابر من ایستاده اند، چرا باید من تلاش کنم؟ چنین افرادی به جای ایستادگی در برابر مشکلات و ناکامیها و مبارزه با سختی های زندگی فقط زودرنج هستند. کار آن ها می شود گله و شکایت کردن و مدام غر زدن.
دومین ضرر زودرنج بودن از دست دادن فرصت ها و هدر دادن زمان است. از آن جایی که تمام ضرر زودرنج بودن به خود فرد برمی گردد بهتر است چنین شخصی بداند که با غر زدن هیچ کاری در زندگی پیش نمی رود و هدف ها محقق نمی گردند. در این حال تمام شانسهایی که به سراغ چنین فردی می آید، از بین میروند. فرد زودرنج بهتر است از مشکلات و شکست ها درس بگیرد و فرصت های مناسب را بشناسد. تلاشش را برای یافتن شانس دوباره انجام دهد و دشمن خود نباشد!
کافی است کمی با خود منصفانه فکر کنید و ببینید کسانی که برای رسیدن به خواسته شان تمام نیرو و تلاش خود را به کار بسته اند، در مقایسه با کسانی که با اولین شکستها، با زدن برچسب زودرنجی به خود حاضر به تلاش دوباره نشده اند در نظر ما بسیار محترم و ارزشمند شناخته می شوند. مهم ترین گام برای ترک این خصوصیت، پاک کردن برچسب زودرنج و دل نازک بودن از روی پیشانی خود و پذیرفتن اینکه واقعا زودرنج نیستید. آدم های موفق هرگز باور زودرنج و دل نازکی نسبت به خود نداشته اند. آن ها از درون خود را باور دارند و نیازی به حمایت دیگران در خود احساس نمی کنند. بایستی افراد زودرنج از افراد موفق این درس را بگیرند که سرسختی آن ها باعث رسیدنشان به هدف و موفقیت می گردد.
منبع: روزنامه آرمان