معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
یکی از ملزومات ارزشمند و مهم این روزها برای هر کدام از ما گوشی هوشمند است. اگر به گوشی هوشمند صدمه ای وارد شود، خسارت های زیادی را به دنبال خواهد داشت. با رعایت کردن نکاتی که در ادامه مطرح می شوند می توانید هرچه بهتر و بیشتر از این ابزار مفید استفاده کنید.
طبق گزارش وب سایت Mashable جرم و آلودگی گوشی های هوشمند در هر اینچ مربع نسبت به ظرف غذای حیوانات و دستشویی ها بیشتر است. گوشی های هوشمند سرشار از ویروس ها و آلودگی ها هستند که باید هر چند وقت یک بار حتما گوشی هوشمند خود را تمیز کرده و با اسپری های مخصوص آن را ضد عفونی کنید. هم چنین می توانید با استفاده از یک سوزن یا خلال دندان با احتیاط کامل جرم های حاشیه های گوشی را پاک کنید.
بسیاری از ما طبق عادت گوشی هوشمند خود را شب هنگام و در زمان خواب به شارژ می زنیم تا صبح با باتری پر از آن استفاده کنیم. بر پایه نظر تعدادی از کارشناسان این کار در بلند مدت باتری گوشی آسیب می رساند. هم چنین این کارشناسان معتقدند قبل از اینکه شارژ گوشی به 100 درصد برسد بهترین زمان برای کشیدن گوشی از شارژ است، زیرا باقی ماندن در شارژ بعد از پر شدن باتری به مرور زمان منجر به کاهش ظرفیت آن می شود.
باور کارشناسان این است که خاموش کردن گوشی به صورت حداقل هفته ای یک بار از استهلاک شدید گوشی هوشمند و به خصوص باتری آن جلوگیری می نماید. روشن بودن مداوم گوشی به شدت باتری را تحت فشار قرار می دهد.
گوشی های هوشمند طوری طراحی شده اند که در یک دمای خاص قادر به کار کردن هستند، دمای مناسب برای گوشی بین 0 تا 32 درجه سانتی گراد است. در آب و هوای بسیار سرد یا گرم ممکن است باتری سریع خالی شده یا حتی ناگهانی گوشی خاموش شود. در این شرایط برای جلوگیری از آسیب به گوشی و باتری آن، گوشی را خاموش کنید یا آن را در جیب لباس نگه دارید.
استفاده از شارژرهای متفرقه یا مربوط به گوشی های دیگر
بهتر است قبل از استفاده از شارژر غیر از گوشی خود، مطمئن شوید که شارژر مربوط با باتری گوشی هوشمند شما هم خوانی دارد چرا که هر باتری شارژر مخصوص خود با ولتاژ تعریف شده را دارد و بر اساس ظرفیت باتری و نوع آن این شارژر متفاوت است. به همین علت شاید استفاده از شارژرهای متفرقه گوشی را شارژ کند اما می تواند آسیب جدی به گوشی یا باتری آن نیز وارد کند.
روشن گذاشتن مداوم WiFi و بلوتوث
روشن نگه داشتن WiFi یا بلوتوث یا هر دوی آن ها در مواردی که به آن ها نیازی نیست و حتی در زمان عدم دسترسی به اینترنت انرژی گوشی را به شدت هدر می دهد و مصرف باتری را بسیار افزایش می دهد. از این رو بهترین کار خاموش کردن WiFi در مواقع غیر لازم یا استفاده از نرم افزارهای مخصوص به این کار است.
برنامه هایی که نیاز به اطلاع از موقعیت جغرافیایی یا همان Location Service شما دارند نرم افزارهایی مثل نقشه ها و مسیریاب ها هستند که به این اطلاعات برای کار کردن درست خود نیاز دارند. سایر برنامه ها نیازی به دسترسی به این امکان را ندارند و اگر هر برنامه دیگری نیاز به این دسترسی داشت، بهتر است که به آن شک کنید و برای سایر برنامه ها،Location را خاموش کنید.
این توصیه مخصوص کسانی است که به هر دلیلی از جمله کوتاهی و تنبلی گوشی خود را بدون هیچ گذرواژه یا مکانیزم حفاظتی رها کرده اند. در این مورد کارشناسان بارها برای حفاظت ابتدایی از گوشی هوشمند، هشدار داده اند. هرچند توصیه می شود که تا حد امکان به جای استفاده از الگو از گذر واژه بر روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید.
به گفته «شان بروسکی» مشاور ارشد یکی از شرکت های سازنده تجهیزات شارژ، بهترین کارایی باتری های از نوع Lithium-ion باتری هایی که در گوشی های هوشمند هم استفاده می شوند، بازه بین 50 تا 80 درصد است. همانطور که هیچ انسانی نباید بیش از اندازه یا کمتر از حد نیاز غذا بخورد، این موضوع در مورد باتری های Lithium-ion هم صادق است، و در واقع خالی شدن کامل باتری هوشمند آن را در حالت دشارژ عمیق قرار می دهد که این امر موجب می شود تا یون های باتری قادر به ذخیره شارژ نباشند.
منبع: بیتوته