معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
همه کسانی که مشغول به کاری هستند بیشتر زمان روزانه خود را در کنار همکارانشان سپری می کنند، این زمان اغلب بیشتر از مدتی است که در کنار خانواده هستند.
برای درک عینی این مطلب در نظر بگیرید که هر سال شامل 52 هفته است و اگر هفته ای 40 ساعت کار کنید، به این معناست که بیش از 2000 ساعت در سال را در کنار همکارانتان می گذرانید که بیشتر این زمان هم در سکوت می گذرد.
پیگیری راه هایی که در بهبود رابطه شما با همکارانتان موثر باشد علاوه بر ایجاد فضای مثبت کاری در بازدهی بیشتر شما نیز تاثیرگذار است. به خصوص این راه ها به شما کمک می کنند باوجود مشکل داشتن با رفتار برخی همکاران ساعات کاری خوبی را در طول روز داشته باشید.
کار کردن در کنار همکارانتان به شما کمک خواهد کرد تا مطالبی را از آن ها بیاموزید، پس بهتر است راهکارهای داشتن رابطه خوب با همکاران در محیط کار را دنبال کنید:
این یک حقیقت است که بی توجهی و تشکر نکردن از افراد در مقابل کارها و خدماتشان، به مرور آنها را دلسرد و بی انگیزه می کند. فرقی نمی کند که شما مدیر هستید یا کارمند، با تشکر کردن به همکارتان برای ادامه راه انگیزه می دهید و نشان می دهید که برای زحمات او ارزش قائلید. این تشکر کردن هم می تواند لفظی باشد هم می تواند با ارسال یک پیام یا یک ایمیل به فرد صورت گیرد.
بر طبق نظر کوری وین رایت، متخصص تولید محتوا، با انجام کارهایی نظیر نوشتن یادداشت تبریک بابت اتفاقات کوچک و بزرگ در زندگی همکاران (ازدواج آن ها، پدر یا مادر شدنشان، پیروزی شان در مسابقات، ترفیع شغلی آن ها و…) و یا گرفتن یک جشن کوچک این نکته را به آنها یادآوری می کند که در جمعی از حامیان خود، کار می کنند.
هیچ وقت فروتنی را به معنای کم ارزش کردن خودتان تلقی نکنید، چراکه این کار نشان دهنده تواضع شماست.
داشتن این ویژگی به شما در یافتن نقاط ضعف خود کمک می کند در نتیجه ارتباط بهتری با همکاران خود خواهید داشت. یکی از بهترین نمونه ها در این زمینه پرسش از همکاران و تظاهر به ندانستن پاسخ سوالات است، به این ترتیب از نظرات آن ها پیرامون موضوع مربوط آگاه می شوید.
گاهی منبعی که شما در اختیار دارید همان چیزی است که همکارتان به آن نیاز دارد. این منبع می تواند یک آموزش ساده به آن ها باشد. هر کدام از شما در محیط کار در زمینه خاصی مهارت دارید، از این رو همکاری داشتن با یکدیگر و اشتراک گذاشتن دانش و مهارتتان نتیجه تیمی خواهد داشت. این مطلب به این معنی است که جایگاه و موقعیتتان در کار مانع انجام کار گروهی نیست.
تصور کنید پس از چند روز مرخصی دوباره به محل کار خود باز می گردید، آیا استرس کارهای عقب افتاده خود را ندارید؟
دقیقاً به همین علت سعی کنید به همکاران تان کمک کنید تا در کارهایشان تنها نباشند. می توانید به آن ها این اطمینان را بدهید تا در مدت مرخصیشان، برخی از کارها را برایشان انجام می دهید. به این ترتیب پس از بازگشت از مرخصی با انبوهی از کارهای انجام نشده روبرو نمی شوند.
همه ما گاهی به پیگیری کارمان توسط همکارمان نیاز خواهیم داشت، در این حالت انتظار داریم کارمان در نزدیک ترین زمان به انجام برسد. این موضوع در مورد کارهای فوری اهمیت بیشتری پیدا می کند.
پس در زمانی که همکارتان نیازمند تایید شماست، کارش را بدون معطلی انجام دهید. اگر به علت مشغله زیاد اکنون توان رسیدگی به کار او را ندارید، با چنین پیامی که: "متاسفانه من هم اکنون درگیر کار دیگری هستم، اما طی امروز یا فردا به موضوع شما رسیدگی خواهم کرد." به او اطمینان دهید که پیگیر کار او هستید. توجه کنید که سهل انگاری شما در این زمینه کار تیمی را با نتایج منفی روبه رو می کند.
یکی از بهترین و دوستانه ترین راه های ارتباط خوب ایجاد کردن با همکاران، خریدن خوراکی برای آن هاست. مثلا می توانید روز تولدتان برای آن ها، کیک بخرید.
مهارت گوش دادن فعال را در خود پرورش دهید. اگر سعی کنید شخص قابل اعتمادی باشید، همکارتان می تواند با شما درد دل کند. شنیدن مشکل همکارتان سبب می شود در صورت امکان به او کمک کنید. در نتیجه هم او و هم خود شما حس خوبی را تجربه کنید و رابطه با همکارتان تقویت گردد.
تجربه اولین روزهای کاری برای کارمندانی که شروع به کار می کنند عمدتا با استرس زیادی همراه است طوری که حتی ممکن است آن ها شب قبل از حضور در شرکت از نگرانی رفت و آمد، جلسات و….خوابشان نبرد. نوع رفتار شما مثل خوشامدگویی ساده و توجه به همکارتان به او کمک می کند تا احساس راحتی کند.
برخی رسوم خاص مثل مشخص کردن یک روز در هفته برای خریدن خوراکی هر بار یک نفر، بهانه خوبی برای دور هم جمع شدن همکاران و داشتن تجربه ای مشترک است. این دورهمی ها ارتباط همکاران در محل کار را تقویت می کند.
اینکه در جمع های کارمندان حضور داشته باشید و با یکدیگر بحث و تبادل نظر کنید اتفاق خوبی است اما مراقب باشید در این جمع ها هرگز از همکار خود غیبت نکنید این کار کاملا غیرحرفه ای محسوب می شود و موقعیت شما را به خطر می اندازد. علاوه بر غیبت کردن، شایعه پراکنی و استراق سمع هم دیگر رفتارهای آزاردهنده و آسیب رسان هستند که باید حتما از آن ها دوری کنید. خودتان را مشتاق برقراری ارتباط با دیگران نشان دهید. سعی کنید در محل کار خود صداقت داشته باشید و از حواشی دور شوید.
حتما این عبارت را شنیده اید که دو شبکه ارتباطی همیشه بهتر از یک شبکه عمل می کنند. پس با تکیه به این عبارت اگر برای کمک به همکارتان از دست خود شما و یا کسی که می شناسید کاری ساخته است حتما به او یاری برسانید و نفر دیگر را به همکارتان معرفی کنید. سعی کنید ارتباطات سازنده و مفید را شکل دهید.
اگر نیازی به برگزاری جلسه نیست، بهتر است با احترام به وقت همکارانمان جلسه را کنسل کنیم. هر کدام از ما در زندگی و در کار مشغله زیادی داریم، بنابراین بهترین کمک به یکدیگر مدیریت صحیح زمان و جلوگیری از اتلاف وقت همکارانمان است. حتی ۵ دقیقه صرفه جویی در زمان هم می تواند به آن ها کمک زیادی کند.
طبق نظرسنجی که توسط شرکت تامین کننده لوازم اداری Viking انجام شد، مشخص شد نزدیک به ۲۹ درصد افراد از تاخیر داشتن همیشگی برخی همکاران و بیش از ۲۰ درصد افراد از کم کاری همکاران شان رضایت ندارند. هم چنین حدود ۲۱ درصد آنها با کسانی مشکل دارند که با تلفن با صدای بلند صحبت می کنند.
پس سعی کنید رفتارهای صحیح را در خود تقویت کنید، به حقوق دیگران احترام بگذارید، سرو صدا ایجاد نکنید، همه چیز را مرتب و منظم تحویل بدهید و با دیگران با ملاحظه رفتار کنید بدین شکل رابطه بهتری با همکاران خود در محیط کار خواهید داشت.
منبع: آکادمی فروش