رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
چاپخانه هنر افرین
چاپ سیلک عطر یاس
تابلوسازی و چاپ بنر باران
چاپخانه طلوع
مهرداد چاپ سیلک
حلیم نیشابوری بامداد
حمل تخصصی یخچال ساید-اسباب کشی حرفه ای(پارسی بار)
فرآیند فروش بر اساس شناخت است، زیرا اگر شناختی وجود نداشته باشد امکان برقراری ارتباط و اعتمادسازی وجود ندارد. یک فروشنده موفق به این نکته واقف است که برای برقراری ارتباط بین خود و مشتری و یا محصول و مشتری باید شناخت وجود داشته باشد. هم خـودشناسـی و هم شنـاخت دیگران سبب افزایش اعتمادبهنفس و احترام به خود و دیگران می شود، و همین عوامل کلید طلایی ثروت و موفقیت هستند.
یک فروشنده خلاق و موفق باید در چهار حوزه مختلف شناخت کامل داشته باشد.
زمانی یک فروشنده شناخت خوبی از مشتری خواهد داشت که ابتدا به میزان کافی خود را شناخته باشد. با خودشناسی، فرد نقاط قوت و نقاط ضعف، ظرفیتها و تواناییهای خود را شناسایی می کند و در جهت برطرف کردن نقاط ضعف و محدودیتهای خود و بهبود تواناییها و نقاط قوت خود تلاش می کند. پس بایستی ابتدا یک فروشنده خلاق خودش را بهخوبی بشناسد، از روحیات خود آگاه باشد و بداند که هدفش چیست. بنابراین برای رسیدن به موفقیت، ثروت، پول و آرامش بهتر است خودتان را خوب بشناسید.
گروه منطقیها چهارمین تیپ شخصیتی است که اهل عمل بودن، توجه به نتایج ملموس کالا و رک و صریح بودن ویژگی آن هاست. این دسته از افراد عجول بوده و نتیجه برایشان مهم است. نباید به این افراد توضیحات اضافی و فنی داد تنها به آنها بگویید که در ازای خرید این محصول چه نتیجهای خواهند گرفت.
گروه دیگر عاطفی ها هستند که به روابط بیشتر اهمیت میدهند، از نظر آن ها این که دیگران درباره دستگاه یا خدمت شما چه میگویند مهم است.
اگر یک فروشنده مشتری خود و نیاز او را بشناسد اما با محصولات خود آشنایی کامل نداشته باشد در نتیجه پیشنهاد خوبی به مشتری ارائه نمی دهد و ممکن است یک فروش را از دست بدهد.
پس فروشنده حرفهای باید هم محصولات خود را کامل بشناسد و هم بداند که محصولاتش کدام نیاز مشتری را برطرف میکند. هم چنین بایستی به محصولات و خدمات خود اعتقاد و اعتماد کامل داشته باشد، تا بتواند در صداقت بهترین محصول را به مشتری خود پیشنهاد دهد.
4- شناخت از بازار و رقبا:
یک فروشنده زمانی می تواند در جمع فروشندگان حرفهای و خلاق قرار بگیرد که رقبای خود را کامل بشناسد، باید بداند چه کسانی رقیب او هستند؟ تعداد آن ها چقدر است؟ چه شخصیتی دارند؟ محصولات آن ها چیست؟ کدام محصولاتشان بیشتر فروش دارد؟ مشتریان 4 درصدی آنها چه کسانی هستند؟ سرمایه آن ها چقدر است؟ آنها چگونه با مشتریان خود برخورد می کنند؟ نظر مردم درباره آنها چیست؟ و... .
مطالب مرتبط پیشنهادی:
منبع: سواد زندگی