معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
با توجه به گسترش روزافزون اپ ها و برنامه های کاربردی و متنوع گوشی های هوشمند و استفاده بیشتر از گوشی ها طول عمر کمتر باتری آن ها را سبب شده است. به دنبال آن تعدادت دفعات شارژ روزانه باتری گوشی ها بالا رفته است. اما می توان با روش هایی عمر باتری گوشی های همراه هوشمند را افزایش داد. در ادامه مطلب 10 راهکار برای افزایش عمر باتری گوشی های هوشمند را بررسی می کنیم.
با روشن نگه داشتن صفحه نمایشگر گوشی به میزان زیادی طول عمر باتری گوشی خود را کاهش می دهید. پس بهتر است یا روشنایی آن را کم نمایید و یا روشنایی خودکار گوشی را فعال کنید.
در کنار قابلیت مهم گوشیهای هوشمند که اجرای همزمان چند برنامه است؛ مصرف بسیار زیاد باتری در این حالت از مشکلات آن است چراکه هر کدام از برنامه ها توسط پردازنده در حال پردازش هستند. از همین رو با غیرفعال کردن برنامههایی که از آن ها استفاده نمی کنید، توان کمتری از پردازنده گرفته می شود و میزان مصرف باتری هم کاهش می یابد.
برنامه های گوشی با به روزرسانی و یافتن مطالبی در اینترنت، هشدار، روشن شدن صفحه نمایش، نمایش پیام، روشن شدن چراغ LED و... را موجب می شوند؛ که همه ی این اتفاقات به باتری احتیاج دارند. بنابراین برای کاهش مصرف باتری اعلان های اضافی را خاموش نمایید.
با غیر فعال کردن همگامسازی خودکار در تنظیمات و بخش باتری گوشی خود، عمر باتری دستگاه را به میزان زیادی افزایش خواهید داد.
اغلب برنامههایی که رایگان عرضه میشوند، تبلیغات زیادی برای کاربران ارسال میکنند. این تبلیغات انرژی زیادی مصرف می کنند. بهتر است برنامه مورد نیاز خود را خریداری کنید تا به مرور زمان با حذف تبلیغات، مصرف باتری را کاهش دهید.
اگر به بخش تنظیمات و قسمت باتری دستگاه گوشی خود بروید لیستی که به صورت نزولی مرتب شده است و برنامههای گوشی را که از باتری استفاده می کنند می بینید. در این بخش بهتر است برنامه ای را که از آن استفاده نمی کنید و در حال مصرف باتری است یا غیرفعال و یا حذف کنید.
بسیاری از ویژگی های گوشیهای هوشمند مانند وای فای، GPS، بلوتوث، NFC و LTE در کنار مفید بودن نیازی به روشن بودن همه آن ها در طول روز نیست. در سیستم عامل اندروید برنامههای مبتنی بر مکان در پس زمینه حفظ خواهند شد که این امر سبب خالی شدن بسیار سریع باتری خواهد شد. بهتر است در صورت عدم نیاز، آنها را خاموش کنید.
ویجتها و تصاویر زمینه باتری گوشی هوشمند را مصرف خواهند کرد بنابراین با حذف آنها در مصرف باتری صرفهجویی خواهید کرد.
در حالت Power Saving Mode تنها برای پیام کوتاه، تماس تلفنی، مرور وب و فیسبوک باتری مصرف میشود؛ درنتیجه گوشی هوشمند به کمک باتری مدت زمان بیشتری در حالت آماده به کار خواهد ماند.
معمولا سیستم و برنامههای آن با اتصال به اینترنت برای به روزرسانی و کاهش مصرف باتری به صورت خودکار آپدیت میشوند بنابراین تنها کافی است از آپدیت بودن سیستم و برنامههای خود مطمئن باشید.
منبع: برترین ها