رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
بیمارستان و زایشگاه جوادالائمه (ع)
شیرخوارگاه حضرت علی اصغر (ع)
بیمارستان مهرگان مشهد
کلینیک دندانپزشکی فارابی مشهد
دکتر زهرا فاضل متخصص پوست ، مو و زیبایی
استودیو فیلمبرداری آقای راز
چاق شدن صورت طبیعی بدون عوارض و بدون بازگشت
در هنگام افطار بهتر است روزه داران با آب ولرم روزه خود را باز کنند. خوردن غذای مفید و کم حجم مثل نان و پنیر و گردو، غذاهای گرم نظیر سوپ، آش و حلیم مفید است. در افطار یک لیوان شیر یا چای کم رنگ همراه عسل یا خرما بنوشند و برای تامین قندخون حتما در وعده افطار از خرما استفاده کنند.
روزهداران هر سه وعده غذایی سحر، افطار و شام را که شامل ۵ گروه اصلی مواد مغذی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و تخممرغ، شیر و لبنیات (برای تامین انرژی و حفظ سلامت بدن) است، در رژیم غذایی ماه رمضان خود داشته باشند و بین افطار تا شام فاصله یک تا دو ساعت را در نظر بگیرند.
بعد از نیم ساعت از صرف افطار به دفعات زیاد و جرعه جرعه مایعات بنوشند تا در طول روز کمتر تشنه شوند و از آسیب رسیدن به سلول های بدن به علت کم آبی و اکسید شدن سلول ها جلوگیری نمایند. میزان مصرف مایعات به ازای هر 20 کیلوگرم از وزن بدن حدود 700 سی سی تا یک لیتر می باشد، که این میزان در حدود شش تا هشت لیوان برای افراد مختلف متفاوت است. خوردن میوه ها و سبزیجات را برای تامین ویتامین های ضروری بدن و فیبر، به یک ساعت پس از افطار موکول کنند.
برای وعده غذایی شام نیز باید یکی از کربوهیدراتهای مرکب مانند نان، برنج، ماکارونی یا سیب زمینی به همراه مواد پروتئینی مانند انواع گوشتها یا سفیده تخم مرغ، سالاد و ماست کم چرب در برنامه غذایی لحاظ شود.
از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین در وعده افطار نظیر زولبیا و بامیه و حلوا که افزایش وزن را به دنبال دارند بپرهیزید. برای جلوگیری از بروز ناراحتی های گوارشی و ترش کردن معده، غذاهای چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه را در دو وعده سحری و افطار مصرف نکنید.