معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
یکی از مسائل عمده ای که روزه داران در ماه رمضان با آن مواجه هستند بوی بد دهان است. از جمله علت های این مشکل خشکی دهان در ماه رمضان است. در ادامه راه هایی را برای رهایی از بوی بد دهان در ماه رمضان مرور می کنیم.
بهتر است در ماه رمضان به جای دهانشویه از نخ دندان استفاده کنید تا هم دندان ها را به خوبی پاکسازی نمایید و هم از بروز خشکی دهان که در نتیجه استفاده از دهانشویه است جلوگیری نمایید.
یکی از دیگر موارد ایجاد بوی بد دهان باکتری های روی سطح زبان می باشند به همین جهت با استفاده از زبان شوی می توانید باکتری های موجود روی زبان را از بین ببرید.
نوشیدن آب به مقدار کافی مانع از خشکی دهان و در نتیجه بوی بد آن می شود از این رو باید در فاصله وعده افطار و سحری حتما 2 تا 3 لیوان آب بنوشید تا از کم آبی بدن تان جلوگیری شود. نوشیدن چای سیاه و سبز باکتریهای دهانی را از بین می برد و دهان را هیدراته نگه میدارد.
بهتر است در وعده های سحری و افطار غذاهایی که سرشار از سیر و پیاز هستند استفاده نکنید چراکه هم تشنگی زیاد و هم بوی بد دهان به دنبال دارند. نوشیدن آب و لیموی تازه بوی بد سیر و پیاز را تا حد زیادی کاهش میدهد.
از آن جایی که پنیر فسفات و کلسیم فراوان دارد سبب ترشح زیاد بزاق دهان و جلوگیری از خشکی آن می شود. در نتیجه بوی بد دهان کمتر می شود.
مصرف میوهها و سبزیجات دارای فیبر مثل سیب در فاصله افطار تا سحر به مرطوب ماندن دهان در طول روز کمک میکند. استفاده از میوه هایی مثل پرتقال و هندوانه و آلو به علت دارا بودن ویتامین C و آب زیاد از رشد باکتری ها و در نتیجه بوی بد در دهان جلوگیری می کنند.
کاربرد ادویه جاتی مانند میخک، رازیانه، هل و رزماری که خواص ضدمیکروبی دارند، در غذاها سبب خوشبو کردن دهان می شوند. هم چنین جویدن برگ نعناع، پونه و جعفری تازه، کرفس و خوردن انجیر به خوشبو شدن دهان کمک زیادی میکند.
یکی از علت های بوی بد دهان سیگار کشیدن بعد از افطار است. ماه رمضان بهترین زمان برای ترک سیگار است. می توانید در هر زمان که احساس نیاز به سیگار داشتید یک لیوان آب بخورید.
منبع: بیتوته