معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
فردی که اعتماد به نفس دارد، خود را شایسته می داند و این احساس زود گذر نیست. خود را باور داشتن، شناخت درست خود، قدرت و توانایی همگی از مزیت های داشتن اعتماد به نفس است و سبب جلوگیری از ناامیدی در فرد می باشد. داشتن این صفات به این معنی است که شخص خود را با تمام کاستی هایش می پذیرد و با شناخت نقص هایش سعی در جبران و رفع آن ها می نماید و به خود احترام می گذارد و احساس کوچکی نمی کند، اسیر توهم و تصور نابه جا از خویش نیست.
فردی که خویش را به درستی نمی شناسد و از خود پنداری نادرست دارد، در موقعیت های مختلف زندگی چون روابط خانوادگی، روابط اجتماعی، تحصیل خود را کامل و شایسته معرفی می کند و از خود شخصیتی غیر حقیقی می سازد در صورتی که توان رسیدن به آرزوهایش را در خود نمی بیند و تلاشی هم در این باره نمی کند در نتیجه همواره احساس ناامیدی می کند و به مرور دچار افسردگی می شود. در ادامه برخی از مهم ترین ویژگی های افراد با اعتماد به نفس را بررسی می کنیم.
فرد با اعتماد به نفس، همواره مسئولیت تمام تصمیم ها و امور خود را می پذیرد و از هرگونه تزلزل و سستی دوری می جوید. چنین فردی تلاش می کند وظایف فردی، خانوادگی و اجتماعی خویش را به نحو صحیح انجام دهد.
جدیت و سخت کوشی ویژگی مهمی است که به فرد روحیه تلاش و پیگیری می دهد و او را از رخوت و بی ارادگی می رهاند.
هرچند توانایی ها سبب دستیابی به اهداف و موفقیت می شوند اما شناخت و پذیرش محدودیت ها و واقعیت ها می تواند به عاملی برای تلاش بیشتر جهت نیل به پیروزی و موفقیت روزافزون نیز تبدیل گردد.
شحصی که اعتماد به نفس دارد، تمامی امور خویش را بی نیاز و بدون وابستگی به دیگران به صورت مستقل انجام می دهد. استقلال این افراد به این سبب است که در انجام وظایف و امور فردی و اجتماعی به استعداد و توانایی های خویش تکیه می کنند. البته برای بهتر به انجام رساندن کارها همواره با دیگران مشورت و هم فکری می کنند اما به هیچ عنوان زیر چتر دیگران زندگی نمی کنند.
فرد مثبت اندیش و با اعتماد به نفس، سعی در بهبود توانایی های فردی خود و پیشرفت می کند و همواره رسیدن به جایگاه برتر را دنبال می نماید.
منبع: روزنامه آرمان