رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
پیتزا خونه وکیل آباد
کترینگ غذا مذا شعبه صارمی
کترینگ غذا مذا شعبه سیدرضی
پیتزا خونه صاحب الزمان
رستوران احسان مشهد شعبه پیروزی
حلیم نیشابوری بامداد
حمل تخصصی یخچال ساید-اسباب کشی حرفه ای(پارسی بار)
سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنیها در طب سنتی است که در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به مقدار مشخصی با هم ترکیب شده و حاصل، شربتی خوشگوار و فرح بخش است. امروزه به علت گرانی عسل و کمیاب شدن آن شربت سکنجبین را با شکر درست می کنند اما هر جا مصرف سکنجبین (سرکه انگبین) توصیه شده است، منظور سکنجبینی است که با سرکه طبیعی، عسل زنبوری چند گیاهی و عرق یا خود نعناع در ظرف مسی با آب سالم بدون کلر تهیه شده باشد. این شربت حاوی انواع ویتامین های A، E، C، گروه ویتامین های B مثل B1، B2، B6 و سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن منیزیم، پروتئین، مس، فسفر، گوگرد و قندهایی مانند گلوکز و گوگرد است.
بهترین زمان مصرف سکنجبین در فصل بهار و به ویژه در گرمای فصل تابستان همراه با کاهو است.
تسکین عطش
تصفیه خون و برطرف نمودن غلظت خون
رفع مشکلات ادراری و دفع سنگ کلیه با پاک سازی مجاری ادراری
درمان بیماری های پوستی مثل خارش، کهیر و پسوریازیس، لک و پیس (ویتیلیگو)
پاک سازی معده، کبد و دفع سنگ کیسه صفرا
درمان نفخ شکم و درد معده
کمک به رفلاکس معده و رفع سوزش سردل
درمان سردرد
درمان التهاب مفاصل (آرتریت)
کاهش قند خون و چربی خون
در صورتی که شربت سکنجبین را با عرق بابونه، شیرین بیان و بومادران ترکیب کنید سلامت معده را موجب می گردد. هم چنین اگر سکنجبین با عرق شاه تره و کاسنی ترکیب شود برای پاک سازی کبد مفید می باشد.
در معده های سرد و ضعیف
مبتلایان به ضعف اعصاب
زنان باردار نباید این شربت را مصرف کنند.
مبتلایان به دردها و مشکلات رحمی
مبتلایان به تکرر و قطره قطره آمدن ادرار و سایر مشکلات مثانه
مبتلایان به زخم های گوارشی
کسانی که دچار سرماخوردگی شده اند
کسانی که رعشه و درد های عصبی را تحمل می کنند.
در زمان حالت تهوع
در این موارد هر قدر ترشی شربت بیشتر باشد عارضه بیشتری دارد.
کسانی که دچار زخم معده هستند در مصرف این شربت احتیاط کنند و در تهیه آن عرق شیرین بیان را جایگزین عرق نعناع کرده و میزان سرکه را کاهش و عسل را افزایش دهند.
مواد لازم:
سرکه طبیعی ۲ واحد، عسل زنبوری چند گیاهی ۵ واحد، آب سالم بدون کلر ۴ واحد (با توجه به غلظت مورد نظر می توان مقدار آب را بیشتر یا کمتر نمود.)
نکته: افراد لاغر از سرکه انگور و افراد چاق از سرکه سیب برای تهیه این شربت استفاده کنند.
طرز تهیه: ابتدا هر سه جزء را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم برسد و به قوام آید. نکته: در تهیه سکنجبین میتوان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره مند شد.
افراد گرم مزاج باید مقدار عسل را کاهش و سرکه را فزایش دهند و افراد سرد مزاج باید مقدار سرکه را کمتر و عسل را بیشتر کنند.