معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
استفاده از ظروف تفلون با وجود حساسیت بالای آن ها در نگهداری، در آشپزخانه های ما ایرانی ها رایج است. با توجه به اهمیت زیاد دقت در استفاده و شستشوی این ظروف نکاتی را جهت طول عمر بیشتر ظروف تفلون و نچسب و جلوگیری از ایجاد خش در آن ها مرور می کنیم.
در ابتدا اجازه دهید ظروف نچسب و تفلون شما سرد شوند، سپس با کاردک چوبی یا پلاستیکی باقی مانده غذا را از داخل ظروف پاک کنید. برای شستشو هم از آب ولرم و پن یا اسکاج نایلونی نرم و اسفنجی استفاده کنید. به هیچ عنوان با سیم این ظرف ها را نشویید. پس از آب کشی با پارچه یا حوله ای نرم ظروف را خشک نمایید.
پس از آنکه باقی مانده غذا را با کاردک چوبی به آرامی از روی ظروف تفلون و نچسب پاک کردید در صورتی که ظرف های شما خیلی چرب و کثیف هستند، مقداری آب در آن ها ریخته و سپس ½ فنجان سرکه سفید هم به آن اضافه کنید. حال ظرف را روی شعله ملایم گاز گذاشته و پس از به جوش آمدن به مدت 5 تا 10دقیقه در همان حالت قرار دهید. سپس ظرف را از روی شعله برداشته و محتویات را درون سینک خالی کنید. بعد از آن که ظرف سرد شد آن را با اسکاچ نرم و مایع ظرفشویی شستشو دهید. برای خشک کردن ظرف هم از حوله نرم استفاده کنید.
اگر در ظروف تفلون شما غذایی بسوزد با اسکاچ و آب و مایع ظرفشویی پاک نمی شود. بهترین روش برای تمیز کردن غذای سوخته در ظروف تفلون و نچسب استفاده از جوش شیرین است.
برای این کار پس از سرد شدن ظرف، ابتدا مقداری جوش شیرین روی لکه های سوختگی ریخته و سپس کمی آب روی جوش شیرین بریزید و اجازه دهید این محلول شب تا صبح در ظرف باقی بماند. روز بعد محتویات ظرف را با اسکاچ نرم پاک کرده و با مایع ظرفشویی شستشو دهید. در آخر ظرف را با حوله نرم خشک نمایید.
منبع: بیتوته