معجزه چاقی طبیعی صورت
رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
حفظ سلامت دندان ها با رعایت بهداشت دهان و دندان که مسواک زدن و نخ کشیدن آن را ممکن می کند، بسیار حائز اهمیت است چراکه بیماری های این ناحیه از بدن علاوه بر درد شدید و آزاردهنده، می توانند بر سلامت دیگر نواحی بدن هم اثر منفی داشته باشند. در کنار موارد ذکر شده برای بهداشت دهان، دقت در انتخاب برخی مواد غذایی سبب طول عمر بیشتر دندان ها خواهد شد.
آبنبات های جویدنی هم به علت دارا بودن قند موجب فرسایش و پوسیدگی دندان ها می شوند و هم با چسبیدن به لثه ها و دندان منجر به آسیب رساندن به آن ها می شوند.
شاید به نظر برسد که به علت عدم وجود قندهای افزوده، کراکرها بی ضرر هستند، اما چون دارای کربوهیدرات بوده و به آسانی به دندان ها می چسبند به مرور کربوهیدرات به قند تبدیل شده و به دندان ها آسیب می رسانند.
در میوه های خانواده مرکبات مثل پرتقال و لیمو اسید سیتریک وجود دارد که سبب فرسایش سریع مینای دندان و به مرور پوسیدگی دندان می شود. اما، نباید تصور کنید که این میوه ها را به طور کامل کنار بگذارید، بلکه بهتر است پس از خوردن این قبیل میوه ها دهان خود را با آب شستشو دهید.
نوشیدن قهوه علاوه بر ایجاد لکه های ماندگار روی دندان ها به علت دارا بودن اسید، مینای دندان ها را ضعیف می کند. بهتر است مصرف قهوه را محدود کنید و پس از هربار نوشیدن قهوه دهان خود را با آب شستشو دهید.
سرکه به علت دارا بودن اسید برای دندان مناسب نیست اما از آن جایی که سرکه برای بدن مفید است و نباید آن را حذف نمود بهتر است پس از مصرف مقدار زیادی سرکه دهان خود را با آب شستشو دهید.
آبنبات های ترش، درست مثل آبنبات های جویدنی، به علت قند موجود در آن ها مضر هستند. علاوه بر این اسیدهای موجود در آن ها و چسبیدن آن ها به دندان و لثه به دندان ها آسیب وارد می کند. توجه به این نکته نیز اهمیت دارد که با مسواک زدن نمی توان آثار این آبنبات ها را از بین برد زیرا ترکیب خمیردندان و اسیدهای آبنبات آسیب بیشتری به مینای دندان وارد می کند.
منبع: عصر ایران