رنگ سال 2020 و کاربرد آن در دیزاین منزل
چه طور ژله هندوانه درست کنم؟
دیزاین یلدایی ناخن
چه طور باباغنوش (باباغنوج) درست کنم؟
ایده هایی برای لباس شب یلدا
مجتمع تجاری امیر بورس لوازم خانگی مشهد
فروشگاه طلائیه شرق
ساعت فروشی بازار ساعت
مبلمان نوئل
مبلمان کلاسیک هرمززاده
دفتر پیشخوان دولت سیدی کد 72-1368
دفتر پیشخوان دولت خیابان امام رضا (ع) کد 72-1367
دفتر پیشخوان دولت مجیدیه کد 72-1366
دفتر پیشخوان دولت شهرک رضویه کد 72-1365
دفتر پیشخوان دولت صیاد شیرازی 72-1363
یکی از محبوب ترین چاشنی های غذا در سراسر دنیا، سرکه بالزامیک است. برای تهیه این سرکه از انگورهای سفید استفاده می شود و مدت 12 سال طول می کشد تا سرکه به دست آید. هرچه طول عمر سرکه بالزامیک بیشتر باشد (به علت فرآیند تخمیر طولانی) مثلا بین 25 تا 50 سال، هم از جنبه سلامتی و هم از لحاظ طعم و عطر، کیفیت بالاتری خواهد داشت.
فوایدی که در ادامه مطلب با آن ها آشنا می شوید مرتبط با سرکه بالزامیک اصلی و طبیعی هستند. در واقع گاهی با اضافه کردن ترکیباتی مثل شکر قهوه ای، کارامل و امولسیفایر به سرکه، آن را به جای سرکه بالزامیک به فروش می رسانند. هم چنین سرکه بالزامیک رقیق شده خواص سرکه بالزامیک واقعی را ندارد. از این رو بهتر است سعی کنید تا نمونه اصل این محصول را خریداری کنید.
سرکه بالزامیک و غذاهای مدیترانه ای سرشار از پلیفنول ها هستند. به گفته محققان این ترکیبات گیاهی می توانند باعث کاهش تری گلیسیرید خون شوند. افزون بر این در کاهش تشکیل پلاک های خونی در سرخرگ ها و بیماری های قلبی نقش دارند.
سرکه بالزامیک طبیعی و اصل از چاشنی های تخمیرشده به شمار می رود که به علت داشتن آنزیم ها و پروبیوتیک ها، به تغذیه باکتری های خوب روده و در نتیجه سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند. بهتر است بدانید اگر به غذاهای پخته شده چاشنی های تخمیری اضافه کنید، هم مواد مغذی غذای شما راحت تر جذب می شوند و هم از نفخ معده خود جلوگیری کرده اید.
عده ای از ما به سولفیت حساسیت داریم. البته اگر سولفیت را به جای ماده افزودنی و نگهدارنده، از منابع طبیعی دریافت کنیم این حساست رخ نمی دهد. از این منابع طبیعی حاوی سولفیت می توان سرکه بالزامیک و پنیر را نام برد که در طول فرآیند تخمیر به وجود می آید.
در فرآیند تخمیر ایجاد سرکه بالزامیک، اسیدهای آمینه با یکدیگر واکنش شیمیایی می دهند و ملانوئیدها را به وجود می آورند. این ترکیبات سبب پیشگیری از استرس اکسیداتیو در محیط گوارشی معده می شوند. هم چنین ملانوئیدهای غذایی با کاهش فعالیت های آنزیمی کبد خطر ابتلا به دیابت و بیماری آلزایمر را کاهش می دهند.
مطلب پیشنهادی: دیابتی ها چه غذاهایی را نباید بخورند؟
منبع: عصر ایران